Otto Virtasen valmistautuminen Australian avoimiin on sujunut mainiosti – voitti nelinpeliparinsa kanssa junioriturnauksen Australiassa

schedule 16 tammikuun 2019 - 11:30
person Joonas Eriksson

Wimbledon tennisturnauksen viime vuoden nelinpelin voittaja Otto Virtanen ja hänen nelinpeli parinsa Rinky Hijikata ylsivät voittoon ITF-junioriturnauksessa Traralgonissa Australiassa.

Otto Virtanen ja Australian Rinky Hijikata kohtasi nelinpelin finaalissa Tsekin Jiri Leheckan ja Puolan Wojciech Marekinin.

Suomalais-australialaispari voitti ensimmäisen erän murskalukemin 6-0. Toisessa erässä Lehecka/Marekin yrittivät laittaa kampoihin, mutta Virtanen ja Hijikata vei myös toisen erän helposti lukemin 6-3.

– Todella hyvä peli meidän osalta. Ensimmäinen erä oli virheetön. Toisen erän alussa vastustajat pelasivat hyvin, mutta ei annettu sen häiritä, Virtanen kommentoi Tennisliiton raportissa.

Virtanen osallistui junioriturnauksessa myös kaksinpeliin, jossa kolmannella kierroksella Virtanen joutui taipumaan USA:n Eliot Spizzirrille niukasti lukemin 2-1 (4-6, 5-7, 4-6).

Virtasen Australian avoimien urakka alkaa tänä viikonloppuna. 17-vuotias tennislupaus pelaa turnauksessa kaksinpeliä, sekä nelinpeliä yhdessä Hijikatan kanssa.

Kansan valinta selvillä: Petra Olli on Vuoden Paras Urheilija!