Pekka Rinne ei piiloudu ikänsä taakse ja odottaa itseltään NHL-uransa parasta kautta kauden 2019-2020 osalta.

Pekka Rinne ei piiloudu ikänsä taakse – “Tulee olemaan elämäni paras vuosi”

Nashville Predatorsin Pekka Rinne ei piiloudu ikänsä taakse puhuessaan tulevasta kaudesta: hänellä riitti luottoa omaan tekemiseensä.

Pekka Rinne ei ole enää mikään nuorukainen. Hän on NHL:n viidenneksi vanhin maalivahti ja kaikista NHL:n nykyisistä sopimuspelaajista kymmenenneksi vanhin.

Kokenut suomalaisvahti ei kuitenkaan tuijota ikäänsä, saati piiloudu sen taakse – itse asiassa tilanne on päinvastainen, sillä hän odottaa itseltään uransa parasta kautta, kuten aina uuden NHL-kauden alkaessa. Tokikaan kyse ei ole mistään sokeasta uskosta siihen, etteikö ikä alkaisi jossain vaiheessa näkyä, mutta sen aika ei selvästikään ole Runteen mukaan vielä.

– En henkilökohtaisesti halua käyttää ikää millään tavalla mittarina sille, miten minun tulisi suoriutua kaukalossa tai pitäisikö sen ylipäätään vaikuttaa jotenkin, Rinne totesi seuransa verkkosivuilla.

– Totta kai ikä alkaa jossain vaiheessa näkyä, mutta teen aina kaikkeni valmistautuakseni kauteen ja minusta tuntuu, että minulla tulee olemaan elämäni paras vuosi. En näe mitään syytä sille, miksi se ei olisi mahdollista ja miksi en pystyisi pelaamaan urani parasta jääkiekkoa tulevalla kaudella.

NHL Network rankkasi marraskuussa 37 vuotta täyttävän Pekka Rinteen kesän aikana NHL:n kymmenen parhaan maalivahdin joukkoon, tarkalleen ottaen sijalle yhdeksän (lue uutinen täältä), ja NHL-kauden 2017-18 päätteeksi suomalainen voitti liigan parhaalle maalivahdille ojennettavan Vezina Trophyn, joten Rinteen kanssa on helppo olla samaa mieltä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord