Seuraa meitä

Ajankohtaista

Peter Forsberg takoo edelleen miljoonia – “Enemmän rahaa kuin lopettaessani”

Peter Forsberg takoo yhä miljoonia ja hänellä on enemmän rahaa kuin lopettaessaan NHL-uransa.

Pelaajauransa nilkkavamman vuoksi kesken kauden 2010-11 lopettamaan joutunut ruotsalaislegenda Peter Forsberg takoo yhä miljoonia.

NHL-urallaan Quebec Nordiquesia, Colorado Avalanchea, Philadelphia Flyersia ja Nashville Predatorsia edustanut Peter Forsberg tienasi NHL-urallaan arvioiden mukaan reippaat 84 miljoonaa dollaria, siis palkkana.

Edellä mainittuun summaan ei ole kuitenkaan laskettu hänen sponsoridiileistään tienaamia rahasummia, joten todellisuudessa NHL-uran tienestit olivat heittämällä yli 100 miljoonaa dollaria.

Nykyisin 45-vuotias ruotsalainen asuu Sveitsissä ja pyörittää isänsä Kent Forsbergin kanssa Forsbro-sijoitusyhtiötä, jolla menee äärimmäisen hyvin; sen arvo on yli 100 miljoonaa euroa.

– Mitä voin sanoa – minulla on nykypäivänä enemmän rahaa kuin lopettaessani. Olen tyytyväinen saavuttamamme palautuksen ja ylipäätään sijoittajaryhmämme tilanteen suhteen, Forsberg kertoo varsin avoimesti ruotsalaiselle King-lehdelle.

Forsbergin Sveitsiin vei Forsbron ostama Inuikii-kenkätehdas; ruotsalainen muutti alppimaahan vuonna 2017.

– Tämä on melko täydellinen paikka asua. Koulut ovat hyviä, täällä on upea luonto ja toimiva yhteiskunta. Sveitsi on myös jääkiekkoilullisesti erinomainen maa, mikä on minulle todella tärkeää, sillä lasten tulee päästä pelaamaan jääkiekkoa.

Ruotsalaislegenda myös käyttää rahojaan, sillä hän osti esimerkiksi juuri Sveitsiin muuton alla kolme Porschea yhtäaikaisesti.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista