Rasmus Ristolainen mukana isossa pelaajakaupassa? Seura vaihtumassa Buffalosta kanadalaisseura Winnipegin riveihin ensi kaudella?

Ristolainen mukana isossa pelaajakaupassa? Seura vaihtumassa Winnipegin riveihin?!

Rasmus Ristolainen mukana isossa pelaajakaupassa? Seura vaihtumassa Buffalosta kanadalaisseura Winnipegin riveihin ensi kaudella?

Suomalaipuolustaja Rasmus Ristolaisen siirtohuhut mylläävät ja nyt jysähti pommi, kun Winnipeg Free Pressin -toimittajan Jeff Hamiltonin mukaan Winnipeg Jetsillä ja Buffalo Sabresilla on meneillään keskustelut pelaajakaupoista.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Winnipeg etsii korvaajaa viime kauden jälkeen lähteneelle Tyler Myersille ja tämän kolon voisi täyttää eittämättä 24-vuotias Ristolainen.

– Jets etsii tosissaan puolustajaa, joka paikkaisi Tyler Myersin jättämän aukon. Ristolainen tienaa 5,4 miljoonan dollarin palkkaa, joten hän olisi juuri sen tyyppinen pelaaja, joka sopisi tuohon ryhmään, Hamilton sanoi WGR 550 -radiokanavalla.

Hamiltonin mukaan keskusteluissa on noussut ilmoille kahden Jets-hyökkääjien nimet. Hamiltonin mielestä Jack Roslovic ja Matthieu Perreault ovat tällä hetkellä potentiaalisia kohteita isoon pelaajakauppaan.

Sabresilla ei ole enää käyttöä Ristolaiselle, sen sijaan joukkue kaipaa hyökkäyspäätynsä vahvistuksia.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa