Seuraa meitä

Ajankohtaista

Ronaldo Luís Nazário de Lima haluaa Vinícius Júniorista lainasopimuksen

Ronaldo Luís Nazário de Lima haluaa Vinícius Júniorista lainasopimuksen.

Ronaldo Luís Nazário de Lima haluaa Vinícius Júniorista lainasopimuksen Real Valladolidiin – legenda haluaisi tarjota Real Madrid-pelaajalle aikaa kehittyä.

42-vuotias Ronaldo omistaa Valladolidista 51 prosenttia ja on seuran presidentti. Nyt hän haluaa aloittaa joukkueensa vahvistamisen tulevalle kaudelle.

Diario AS kertoo, että Ronaldo on ollut yhteydessä entiseen työnantajaansa ja pyytänyt Viníciusta vuoden mittaiselle lainalle.

18-vuotias brasilialaishyökkääjä näytti debyyttikaudellaan, kuinka paljon hänestä löytyy potentiaalia.

Kaksikertainen maailmanmestari on kuitenkin sitä mieltä, että hän pystyisi tarjoamaan nuorukaiselle tilaisuuden kehittää itseään Estadio José Zorrilla.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

– Toivottavasti voimme saada hänet Valladolidiin. En voi maksaa hänen palkkojaan. Jos Madrid lainaisi hänet, ottaisimme hänet hyvin vastaan, brasilialaislegenda sanoi Santanderin tapahtumassa aikaisemmin tässä kuussa.

Vinícius, joka jäi vaille kansainvälistä debyyttiään Brasilian maajoukkueessa, kun hänet jätettiin ulos Copa América -joukkueesta, saapui Los Blancosiin 2018.

Nuorukainen siirtyi Brasilian Serie A:ssa pelaavasta Flamengosta Madridiin 46 miljoonan euron siirtosummalla – pelejä hänelle on kertynyt La Liga -jättiläisen paidassa 31, joissa hän on laukonut neljä maalia.

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista