Starsin TJ haukkui rumasti Bennin ja Seguinin - nyt NHLPA puuttui asiaan jyrkällä tavalla.

Starsin TJ haukkui rumasti Bennin ja Seguinin – NHLPA puuttui pelaajien kohteluun!

Dallas Starsin TJ haukkui rumasti Bennin ja Seguinin, vieläpä julkisesti, ja nyt saaga sen kuin syvenee, sillä NHL:n pelaajayhdistys on puuttunut asiaan.

Kirjoitimme aiemmin tänään uutisen, jossa kerroimme Dallas Starsin toimitusjohtajana toimivan Jim Litesin julkisista lausunnoista, mitä tulee joukkueen tähtipelaajiin, Jamie Benniin ja Tyler Seguiniin.

– He ovat v*tun hevonp*skaa. En osaa muotoilla sitä tämän paremmin. NHL on tähtipelaajien johtama liiga ja meidän tähtemme eivät saa hommaansa tehdyksi, Lites avautui The Athleticintoimittajalle Sean Shapirolle.

Starsin kipparina toimiva Benn ei jäänyt asiassa myöskään hiljaiseksi, vaan myös hän, vaikka kanadalaispeluri tunnetaankin varsin etäisenä pelaajana ja ihmisenä median suhteen, otti julkisesti kantaa asiaan.

– En pelaa hänelle. Pelaan jokaiselle pelaajalle tässä pukuhuoneessa ja valmennusjohdollemme. Asetan aina joukkuekaverini ykköseksi.

– Puhelimeni on ollut kuin minulla olisi syntymäpäivä. Olen saanut viestejä joukkuekavereilta, jutellut joillekin entisille pelaajille ja jopa muiden seurojen pelaajille, mutta en tietenkään tule kertomaan näiden keskustelujen sisältöä.

Nyt myös NHLPA on heittänyt oman lusikkansa soppaan ja tuominnut julkisessa lausunnossaan Litesin kommentoinnin.

– Jim Litesin kommenttien kutsuminen epäammattimaisiksi olisi suunnatonta vähättelyä. Ammattilaiset eivät käsittele vastoinkäymisiä tällä tavoin.

– Hänen kommenttinsa olivat edesvastuuttomia ja loukkaavia.

Vaikka kommentit tulivatkin Litesin suusta, kaiken taustalla on mitä todennäköisimmin Dallas Starsin omistava Tom Gaglardi, jolta Lites kertoi usein vastaanottavansa tekstiviestejä, joissa lukee “mitä v*ttua”.

Tämä keitos tuskin jää tähän, vaan jatkaa muhimistaan lähipäivinä.

Lisää Bennin ja Litesin kommentteja, kuten myös Seguinin kannanoton, asian suhteen voit lukea TÄÄLTÄ.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Betsafelta 20 euron riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Jaa