Seuraa meitä

Ajankohtaista

Suomessa Mestistä pelannut Hayley Wickenheiser: “Se. Oli. Maali”

Suomessa Mestistä pelannut Hayley Wickenheiser tuomitsi tuomarien ratkaisun: hänen mukaansa Naisleijonien MM-finaalin ratkaissut, mutta hylätty, maali oli selkeä maali.

Suomessa Mestistä pelannut Hayley Wickenheiser tuomitsi välittömästi tuomareiden ratkaisun hylätä Naisleijonien voittomaali MM-finaalissa.

Suomessa pelatut upeat MM-kisat olivat saamassa täydellisen huipennuksen, kun Naisleijonat päihitti ensiksi välierässä Kanadan ja iski MM-finaalin jatkoerässä, Yhdysvaltoja vastaan, voittomaalin.

Maali kuitenkin hyvättiin täysin käsittämättömällä tavalla: Jenni Hiirikosken katsottiin mitä ilmeisimmin estäneen yhdysvaltalaismaalivahti Alex Rigsbyä, vaikka tämä oli ajautunut omalta alueeltaan ulos, ja kontakti siis tapahtui alueen ulkopuolella.

Kaikkien aikojen naisjääkiekkoilija Hayley Wickenheiser, joka pelasi aikanaan Suomessa myös miesten Mestistä, tuomitsi tuomariston päätöksen hylätä maali välittömästi.

– Se. Oli. Maali, Wickenheiser kirjoitti omalla Twitter-tilillään, käyttäen hashtagia #suomi.

Ja sitähän tässä nyt jokainen ihmettelee, että millä ihmeen perusteella maali hyväksyttiin – kellään, kun ei tunnu olevan mitään käryä siitä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

1 Kommentti

1 Kommentti

  1. Antti

    huhtikuu 14, 2019 - 23:45 at 23:45

    Ei sitä maalia kyllä hyväksytty

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista