Seuraa meitä

Ajankohtaista

KUVA: Toronto Maple Leafs haastoi Snoop Doggin oikeustaisteluun – kyseessä logon kopiointi

Toronto Maple Leafs haastoi Snoop Doggin oikeustaisteluun.

 

Toronto Maple Leafs haastoi Snoop Doggin oikeustaisteluun, kun Snoop Dogg haki uuden yrityksensä logolle sekä tuotteelle tavaramerkkiä.

NHL:n suurimpiin seuroihin lukeutuva Maple Leafs haastoi Snoop Doggin (Calvin Broadus) logon kopioinnista. Maple Leafsin mukaan epätavallinen kirjoitustyyli sanassa “Leafs” voi johtaa sekaannukseen.

Logoissa on nähtävissä paljon samankaltaisuutta.

Kuten kuvasta näkee, Broaduksen yrityksen suunnitellussa logossa käytetään valkoista fonttia, joka on leveän muotoisen lehden sisällä, lehdessä on Maple Leafsin logon tapaan kolme suurta segmenttiä merkin yläosassa, muotoilu toistuu ja on samankaltainen Maple Leafsin logon kanssa.

Toronto Maple Leafs on NHL:n ikoninen jäsen ja ollut mukana liigassa sen perustamisesta lähtien. Se on myös yksi NHL:n kuuluisista Original Six -seuroista. Seura on voittanut Stanley Cupin 13 kertaa historiassaan.

Seuran tavaramerkkinä toimii sana “Leafs” ja se hyväksyttiin jo vuonna 1927.

Suurin syy oikeustaistelulle onkin se, että torontolaisseuran logossa oleva sana “Leafs” kuvastaa erittäin epätavallista ja erottuvaa kirjoitustyyliä, sillä englanninkielinen sana “Leaf” esitetään yleensä monikossa “leaves”, ei “Leafs”.

Lue myös:
Tervetuloa Ninja Casinolle – kotiutukset tilille viidessä minuutissa!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista