Seuraa meitä

Ajankohtaista

Tuukka Raskin tilastot katkaisupeleissä hipovat täydellisyyttä!

Tuukka Raskin tilastot katkaisupeleissä hipovat täydellisyyttä kuluvan pudotuspelikevään osalta: kolmeen peliin mahtuu muun muassa kaksi nollapeliä.

Tämä lupaa Boston Bruinsille hyvää Stanley Cup -finaalisarjan Game Seveniin: Tuukka Raskin tilastot katkaisupeleissä ovat tajuttoman kovat.

Ensi yönä se sitten ratkeaa, nimittäin Stanley Cupin kohtalo.

Boston Bruins ja St. Louis Blues ovat molemmat napanneet kuluvan pudotuspelikevään Stanley Cup -finaalisarjassa kolme voittoa, joten Bostonissa pelattava Game Seven ratkaisee kaiken.

Luonnollisesti tällaisissa peleissä maalivahdit näyttelevät jättimäistä roolia.

Bruinsin Tuukka Rask onkin ollut tajuttoman kovassa tikissä läpi pudotuspelien, hän on suurin voittajasuosikki Conn Smythe -voittajaksi – eli pudotuspelien MVP:ksi – ja hänen tilastot katkaisupeleistä ovat tämän kevään osalta täysin mielipuolista luettavaa.

Rask on pelannut tänä keväänä toistaiseksi kolme katkaisupeliä, voittanut niistä luonnollisesti jokaisen ja hänen torjuntatilastonsa näistä otteluista ovat 98,96/0.33; lisäksi Rask on pitänyt katkaisupeleissä kahdesti maalinsa puhtaana.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kokonaisuudessaan Raskilla on NHL-uraltaan vyöllä 14 katkaisupeliä ja hän on torjunut niistä yhdeksässä voiton. Kaiken kaikkiaan Raskin torjuntatilastot katkaisupeleistä ovat 92,35/2.13.

Toisessa päässä Bluesin maalia vartioiva Jordan Binnington on puolestaan selviytynyt niin ikään joukkueensa kolmesta katkaisupelistä voittajana, mutta hänen henkilökohtaiset tilastot eivät vedä vertoja Raskin vastaaville, vaikka ne ovatkin todella kovat: 25-vuotiaan kanadalaisen torjuntaprosentti näiden kolmen ottelun osalta on 94,74 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.17.

Kun katsoo Raskin ja Binningtonin torjuntatilastoja katkaisupelien osalta, on melkoisen helppo ennakoida, että tämän kevään ratkaisevasta Stanley Cup -finaalista tulee äärimmäisen vähämaalinen.

On myös paljon mahdollista, että Conn Smythe -voittajan nimi eli pudotuspelien MVP ratkeaa tähän maalivahtien kaksintaisteluun.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista