UFC-pomo haluaa nähdä McGregor-Mayweather-uusinnan; lisäksi Dana Whiten unelmaotteluihin kuuluu myös McGregor-Khabib-uusinta!

UFC-pomo haluaa nähdä McGregor-Mayweather-uusinnan… UFC-kehässä!

UFC-pomo haluaa nähdä McGregor-Mayweather-uusinnan, mutta nyrkkeilykehän sijaan UFC:n octagonissa. Lisäksi hän puhui myös Khabib-McGregor-uusinnasta.

Irlantilaisottelija Conor McGregor ilmoitti viime viikolla MMA-uransa olevan ohitse.

Kovinkaan moni ei ole kuitenkaan ostanut McGregorin puheita, sillä hän on lopettanut ennenkin, mutta palannut sitten takaisin kehään. Viimeksi oman kannanottonsa teki venäläinen Khabib Nurmagomedov, joka on toistaiseksi McGregorin viimeinen vastustaja UFC:ssä.

– Hän ei päässyt UFC:n kanssa yhteisymmärrykseen jatkon suhteen ja nyt UFC pelkää menettävänsä rahaa hänen päätöksensä myötä, joten en usko, että hänen uransa on ohitse, Moskovan yliopistolla puhumassa vieraillut Nurmagomedov kommentoi McGregorin ilmoitusta pohjoisamerikkalaislähteiden mukaan.

Kun UFC-pomo Dana Whitelta kysyttiin, mikä olisi hänelle se unelmaottelu, jonka hän haluaisi nähdä, nosti hän esiin kaksi ottelua ja molemmissa mukana oli McGregor.

– Juuri nyt kaikkein suurin ottelu olisi se, että Floyd Mayweather siirtyisi MMA:n pariin, tulisi UFC:hen ja ottelisi Conor McGregoria vastaan uusintaottelun. Se olisi jättimäinen juttu, White kommentoi 8 Las Vegasin haastattelussa.

– Ja myös Conorin ja Khabibin välinen uusintaottelu olisi massiivinen. Kaksi suurinta mahdollista ottelua tällä hetkellä pitävät sisällään Conor McGregorin.

Ei tämä nyt ihan siltä kuulosta, että McGregorin ura olisi ohitse, kun UFC-pomo puhuu unelmaotteluiden kohdalla nykyisten ottelijoidensa sijaan kaverista, joka ilmoitti juuri lopettamisestaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Donald Trumpin 18 golf-mestaruutta osoittautuivat suureksi huijaukseksi!

Jaa