Seuraa meitä

Ajankohtaista

Vegas Golden Knights vahvistuu Nikita Gusevilla kesken pudotuspelien!

Vegas Golden Knights vahvistuu Nikita Gusevilla kesken pudotuspelien!

Vegas Golden Knights vahvistuu Nikita Gusevilla kesken pudotuspelien: äärimmäisen taitava venäläinen saapuu seuraan yhden vuoden mittaisella sopimuksella.

Kerroimme viime viikolla Nikita Gusevin potentiaalisesta siirtymisestä Vegas Golden Knightsin paitaan ja nimenomaan kesken meneillään olevien pudotuspelien (lue uutinen täältä).

Tuossa vaiheessa tiellä oli vielä yksi matka: Gusevin sopimus kestää kuluvan KHL-kauden loppuun saakka, eikä SKA Pietari ollut periaatteellisista syistä halukas purkamaan sitä ennenaikaisesti.

Osapuolet löysivät kuitenkin lopulta yhteisymmärryksen ja sen myötä Gusev allekirjoitti Golden Knightsin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen ja kauden päätteeksi hänestä tulee rajoitettu vapaa agentti.

Edellä mainittu tarkoittaa sitä, että Golden Knights säilyttää oikeutensa tällä kaudella 62 KHL:n runkosarjaottelussa tehopisteet 17+65=82 nakuttaneeseen venäläislaituriin.

Golden Knightsilla on siis erinomaiset mahdollisuudet kiinnittää 26-vuotias Gusev myös jatkosopimukseen, sillä hän ei pääse testaamaan vapaana pelaajana markkinoita.

Mikäli osapuolet löytävät yhteisymmärryksen jatkosopimuksesta, tulee se mitä todennäköisimmin olemaan niin sanottu siltasopimus – toisin sanoen kyseessä on lyhyempi ja edullisempi sopimus, jossa molemmat osapuolet saavat katsastaa, toimiiko keskinäinen yhteistyö.

Golden Knights johtaa tällä hetkellä 1. pudotuspelikierroksen ottelusarjaansa San Jose Sharksia vastaan voitoin 2-1. Joukkueet kohtasivat viime yönä Vegasissa, jossa isännät voittivat ottelun numeroin 6-3 – kiitos tehot 2+2 mieheen nakuttaneiden Mark Stonen ja Paul Stastnyn.

Mikäli Gusev pystyy hyppäämään suoraan Golden Knightsin pelaavaan kokoonpanoon ja loistamaan myös NHL:ssä, nostaa hänen saapumisensa nevadalaisseuran osakkeita mestaruustaistelun osalta jättimäisesti.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista