schedule 12 marraskuun 2018 - 07:53

Florida Panthersin kippari Aleksander Barkov osui kahdesti, kun joukkue kaatoi kotikaukalossaan Ottawa Senatorsin lukemin 5-1.

Aleksander Barkov iski joukkueensa edellisessä ottelussa joukkueensa voittomaalin ja viime yönä hän jatkoi maalitehtailuaan Ottawa Senatorsia vastaan osumalla kahdesti.

Barkov tasoitti ottelun toisessa erässä, aikaan 23:05, lukemiin 1-1, kun vieraiden Ryan Dzingel oli vienyt avauserässä joukkueensa 1-0-johtoon.

Myös Barkovin toinen maali syntyi keskimmäisen kaksikymppisen aikana, vieden joukkueensa 3-1-johtoon, pelikellon näyttäessä aikaa 34:57. Tamperelainen iski maalinsa nopean läpiajon päätteeksi.

Kaiken kaikkiaan Panthers iski kaikki viisi maaliaan toisessa erässä, joista kolmas, neljäs ja viides syntyivät aikavälillä 34:57-38:11. Barkovin ohella kaksi tehopistettä tekivät Jonathan Huberdeau (1+1), Mike Hoffman (0+2) sekä Bogdan Kiselevich (0+2).

Huikeaa! Betsafen kisassa palkintoina NHL Winter Classic- ja NBA-matkat!