schedule 20 helmikuun 2019 - 07:28

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov löytänyt hurjan vireen: takonut nyt kahteen viimeiseen otteluun yhteensä seitsemän tehopistettä.

Aleksander Barkovilla oli ennen sunnuntain ja maanantain välisen yön NHL-kierrosta allaan kolmen ottelun pisteetön putki.

Sitten koitti ottelu Montreal Canadiensia vastaan, jossa hän takoi tehot 3+1 ja iski vähintäänkin yhden koko NHL-kauden hienoimmista maaleista, ja viime yönä hän tehtaili 4-2-voitossa Buffalo Sabresista pisteet 1+2.

Vierasjoukkue Sabres johti ottelua kahden erän jälkeen 1-0, mutta heti päätöserän alkajaisiksi alkoi tapahtua: Panthers iski aikavälillä 43:07-45:42 peräti kolme maalia, joista Barkov toimi ensimmäisessä kakkossyöttäjänä ja iski itse kolmannen.

Barkovin maalin alusti upealla tavalla Jonathan Huberdeau, jonka kanssa suomalaissentteri istutettiin pari peliä sitten pitkästä aikaa yhteen, ja Barkovin viimeistely oli puolestaan todella viekas.

Erän loppupuolella Barkov ja Huberdeau väsäsivät vielä 4-1-maalin. Sabres puolestaan iski kavennusmaalinsa kahdeksan sekuntia ennen loppu, mikä oli siis vieraille laiha lohtu.

Barkov on nyt tehnyt kahteen viime otteluun hirmutehot 4+3. Kaiken kaikkiaan suomalaissentterillä on kasassa 11 viime ottelusta pisteet 6+10=16.

NHL Trade Deadline 2019 – huhut ja kaikki siirrot aina NHL Trade Deadline -päivään saakka!