Tennisuransa lopettamaan joutuvalle Andy Murraylle niukka tappio Australian avointen 1. kierroksella; ottelun jälkeen hänelle näytettiin tunteikas video.

VIDEO: Niukka tappio! Andy Murrayta kunnioitettiin pelin jälkeen koskettavalla videolla!

Entiselle tenniksen maailmanlistan ykköselle, Andy Murraylle, näytettiin tunteikas video hänen hävittyä Roberto Batista Agutille Australian avointen ensimmäisellä kierroksella.

Ennen Australian avoimia Andy Murray paljasti, että tämä vuosi tulee olemaan hänen viimeinen vuotensa, kun hän kykenee pelaamaan ammattilaistasolla. Kolminkertainen Grand Slam -voittaja on kärsinyt lonkkakivuista, jotka siis pakottavat hänet lopettamaan, yli vuoden ajan.

Murray harjoitteli Australian avointen alla Novak Djokovicin kanssa ja sen jälkeen hän kertoi kipujen olevan niin kovia, että hänen uransa tulee päättymään viimeistään Wimbledonin tennisturnaukseen.

Skotti kamppaili 1. kierroksen ottelussaan upeasti Roberto Batista Agutia vastaan. Espanjalainen voitti kaksi ensimmäistä erää lukemin 6-4 ja 6-4, mutta Murray ei luovuttanut: hän tuli tasoihin erissä voitettuaan kaksi seuraavaa lukemin 7-5 ja 7-6. Upeasta taistelusta huolimatta Agut oli lopulta parempi ja vei ottelun viidennen erän itselleen lukemin 6-2.

Tappion jälkeen Murraylle näytettiin stadionilla koskettava video, jossa monet tennistähdet sanoivat upeita asioita 31-vuotiaasta skottipelurista.

Video oli suuri kunnianosoitus Murraylle ja se oli samalla kiitos hänelle, sillä tämän jälkeen häntä ei tulla enää Australian avoimissa näkemään.

Lue myös:
NHL – Maple Leafs vs Avalanche: LeoVegasilta korotettu kerroin 5,00 Mikko Rantasen pisteelle!

Jaa