schedule 21 syyskuun 2018 - 12:48
person Marko Ollonqvist

San Jose Sharksin Antti Suomela ja Joonas Donskoi olivat laittamassa paikallisvastustaja Anaheim Ducksia solmuun viime yön harjoitusottelussa.

San Jose Sharks kaatoi viime yönä Anaheim Ducksin numeroin 7-3. Haipaitojen voitossa nähtiin vahva suomalaispanos, sillä joukkueen kolmoskenttään istutettu tutkapari Antti Suomela & Joonas Donskoi tekivät kolme tehopistettä mieheen.

Salmela iski NHL-kaukaloissa ensimmäisen maalinsa kuuden minuutin pelaamisen jälkeen, kun hän tasoitti ottelun. Toisessa erässä hän oli puolestaan syöttämässä, yhdessä Donskoin kanssa, joukkueensa 2-2-tasoitusta.

Donskoi puolestaan vastasi joukkueensa kuudennesta maalista vajaat neljä minuuttia ennen ottelun loppua ja seitsemännen kävi iskemässä Suomela, Donskoin alustuksesta.