Marco Asensio loukkaantui ystävyysottelussa. Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane ei pystynyt katsomaan, miten pahasti pelaajalleen tilanteessa kävi.

VIDEO: Marco Asensio loukkaantui ystävyysottelussa – Zidane ei pystynyt katsoa

Marco Asensio loukkaantui ystävyysottelussa. Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane ei pystynyt katsomaan, miten pahasti pelaajalleen tilanteessa kävi.

Yhdysvalloissa pelatussa ystävyysottelussa Real Madridin hyökkääjä Marco Asensio joutui ikävään tilanteeseen; hän joutui poistumaan kentältä paareilla loukkaantumisen vuoksi.

Real Madrid kohtasi Arsenalin ja voitti ottelun lopulta rangaistupotkuilla lukemin 3-2. Loukkaantunut Asensio oli mukana molemmissa Los Blancosin maaleissa. Ensimmäinen osuma oli siirtohuhuissa olevan Gareth Balen viimeistelemä, johon Asensio antoi syötön.  Kolme minuuttia myöhemmin oli itse Asension vuoro; Marcelo antoi esityön ja 23-vuotias laukoi pallon maaliin ja tasoitti ottelun 2-2:een.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

64. peliminuutilla Asensio kamppaili Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa ja loukkasi polvensa. Espanjalainen jouduttiin kantamaan kentältä paareilla ja matka jatkui suoraan sairaalaan. Tietojen mukaan polvessa on nivelsidevamma.

https://twitter.com/Mobile_Wins/status/1153949373270769665

Seuran valmentaja Zinedine Zidane ei pystynyt katsomaan joukkueensa keskikenttäpelaajan loukkaantumista ja kommentoi tilannetta ottelun jälkeen huolestuneena.

– Olemme todella huolissamme. Kyse on polvivammasta. Pahempaa meille ei olisi voinut tapahtua. Olemme henkisesti rikki, Zidane kertoi huolestuneena.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa