Connor McDavid sai uuden joukkuekaverin koko Edmontonin vihaamasta Brandon Manningista, joka pilasi McDavidin tulokaskauden.

VIDEO: Connor McDavid sai uuden joukkuekaverin – Manning pilasi tulokaskauden

Connor McDavid sai uuden joukkuekaverin, kun Edmonton Oilers hankki vaihtokaupassa alakertaansa puolustaja Brandon Manningin.

Kun Connor McDavid pelasi tulokaskauttaan, oli hän etenemässä vahvasti kohti Vuoden tulokaspelaajan titteliä. Sitten koitti 3. marraskuuta pelattu ottelu Philadelphia Flyersia vastaan, missä silloinen Flyers-puolustaja Brandon Manning taklasi hänet kolmeksi kuukaudeksi telakalle – kiitos murtuneen solisluun.

Kun joukkueet kohtasivat seuraavan kerran, ja McDavid teki Flyersin verkkoon maalin, huusi hän ei-niin-kauniita sanoja Manningin suuntaan.

Toki tämä tapahtui täysin aiheesta, sillä kuten alla olevalta videolta käy ilmi, Manning oli kaiken kukkuraksi “kehuskellut” tempullaan, joka johti McDavidin loukkaantumiseen.

Ylipäätään, kerta toisensa jälkeen, kun Manning on tuon kauden 2015-16 taklauksen jälkeen palannut Edmontoniin, on hän ollut äärimmäisen vihattu pelaaja sekä Oilers-fanien että Oilers-pelaajien toimesta. Muun muassa Leon Draisaitl, Milan Lucic ja ex-Oilers-pelaaja Patrick Maroon ovat muistutelleet häntä menneestä hieman kovakätisesti.

Toivon mukaan siis Oilersin johtoporras on keskustellut McDavidin kanssa Manningin hankinnasta ennen kuin se tehtiin; vaikka myös McDavid on vain yksi pelaaja, on hän seuransa arvokkain aarre.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Betsafelta 20 euron riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Jaa