Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Deontay Wilder tyrmäsi Breazealen 137 sekunnissa – hurja pommi!

Deontay Wilder tyrmäsi Breazealen 137 sekunnissa WBC-liiton raskaansarjan mestaruusottelussa.

Deontay Wilder tyrmäsi Breazealen 137 sekunnissa, Brooklynin nyrkkeilyillassa, ja puolusti näin ollen menestyksekkäästi WBC-liiton mestaruusvyötään.

Mikäli Dominic Breazeale olisi saanut haluamansa, olisi raskaansarjan mestaruusottelu Deontay Wilderia vastaan venynyt pitkälle, sillä hänen suunnitelmanaan oli yllättää vastustajansa nimenomaan myöhemmissä erissä.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Se jäi kuitenkin vain kaukaiseksi haaveeksi: Wilder aloitti ottelun erinomaisesti, toimittaen useita iskuja perille Breazealeen, ja lopulta – vain 137 sekunnin ottelemisen jälkeen – tuli hurja tyrmäysisku, eikä tuomari enää jatkanut ottelua Breazealen vaappuessa ylös lattiasta.

– Mielestäni tuomari laski minut ulos liian aikaisin, sillä kuulin, kun hän sanoi seitsemän ja kahdeksan, mutta tämä on nyrkkeilyä. Hän teki työtään ja piti meidät turvassa seuraavia otteluita varten, Breazeale, jolle kyseessä oli 20 ottelu ja toinen tappio, totesi The Guardianin mukaan.

– Tämä on raskas sarja, joten isoja lyöntejä tulee valtavalla voimalla.

– Hän latasi ison oikeansa ennen minua. Minulla oli vakaa usko, että olisin päässyt iskemään myöhemmissä erissä. Mutta tulen takaisin ja taistelemaan raskaansarjan mestaruudesta.

Wilder puolestaan keskittyi puhumaan jo tulevista haasteistaan, luvaten uusintaottelun Tyson Furya vastaan sekä odotetun kohtaamisen Anthony Joshuan kanssa.

– Uusintaottelu Furya vastaan tulee tapahtumaan.

– Tiedän, että kaikki haluavat tietää, milloin se iso ottelu Joshuaa vastaan toteutuu. Parasta tässä on se, että näistä molemmista isoista otteluista keskustellaan jo.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista