Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Fani hyökkäsi kesken Hall of Fame -puheen – sai mm. ex-UFC-ottelijalta runtua!

Fani hyökkäsi kesken Hall of Fame-puheen, jota oli pitämässä entinen WWE:n showpainija Bret Hart.

Fani hyökkäsi kesken Hall of Fame-puheen: entinen showpainija Bret Hart oli pitämässä puhettaan, tultuaan nimetyksi WWE:n kunniagalleriaan.

Showpainija Bret Hart, joka on vapaapainin piireissä melkoinen legenda, oli pitämässä puhettaan, kun hänet oltiin nimetty WWE:n kunniagalleriaan.

Kesken puheen kultaiseen kehään, jossa hän piti puhettaan, hyökkäsi paikalle saapunut fani. Hän sai kaadettua sekä Hartin että hänen siskontytön, Natalya Neidhartin maahan, ennen kuin iso joukko kävi fanin kimppuun.

Hart ja Neidhart selvisivät pohjoisamerikkalaislähteiden mukaan vammoitta tilanteesta, ja itse asiassa hän veti puheensa loppuun saakka.

Samaa voidaan tuskin sanoa hyökkääjästä: fanin kimppuun käyneessä joukossa oli muun muassa entinen UFC-ottelija Travis Browne, joka on niin ikään UFC:stä tutun Ronda Rouseyn aviomies, joka sai toimitettua muutaman painavan iskun hyökkääjään.

Temppu oli monella tapaa ruma, mutta ennen kaikkea siitä syystä, että Hartin ohella Hall of Fameen nimettiin viime elokuussa menehtynyt Jim Neidhart, joka oli lavalla olleen Natalya Neidhartin isä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Connor McDavidin uskotaan haluavan siirron muualle – “Varma, että haluaa h*lvettiin sieltä”

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista