Gerald Washington tyrmäsi Robert Heleniuksen brutaalisti raskaan sarjan ottelussa kahdeksannessa erässä Yhdysvaltain Minneapoliksessa.

VIDEO: Gerald Washington tyrmäsi Robert Heleniuksen brutaalisti!

Gerald Washington tyrmäsi Robert Heleniuksen brutaalisti raskaan sarjan ottelussa kahdeksannessa erässä Yhdysvaltain Minneapoliksessa.

Varhain sunnuntai aamuna Robert Helenius koki uransa kolmannen tappion, kun 37-vuotias Gerald Washington täräytti suomalaisen kanveesiin kahdeksannessa erässä brutaalilla lyönnillään Minneapolisin nyrkkeilyillassa.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

 

Washington pääsi kahdeksannessa erässä latomaan lyöntejä Heleniuksen vartaloon ja päähän, lyöntejen seurauksena 35-vuotiaan suomalaisen suojaus tippui täysin ja Yhdysvaltalainen pääsi lyömään hurjan oikean suoran, ja tuosta seurauksena Helenius kaatui suorilta jaloilta maahan.

Tappio oli Heleniuksen uralle paha takaisku jatkon kannalta, sillä häntä pidettiin osissa arvioissa ennakkosuosikkina ja kamppailu käytiin isolla areenalla Yhdysvalloissa. Myöskään Washingtonia ei ole rankattu maailman parhaimpien ottelijoiden joukkoon.

Helenius on ammattilaisurallaan voittanut 28 kamppailua ja hävinnyt kolme. Kaksi tappioista on tullut tyrmäyksellä.

Washington on taas puolestaan kerännyt tililleen 20 ammattilaisvoittoa. Myös hänellä on kolme tappiota ja yksi ratkaisematon kamppailu.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa