schedule 27 helmikuun 2019 - 20:37
person Joonas Eriksson

Hartikaiselta ja Kemppaiselta upea ilta: mättivät huikeat tehot ja näyttivät upeita otteitaan illan kierroksella KHL-pudotuspeleissä.

KHL:n pudospelit ovat jo täydessä vauhdissa ja Ufa tasoitti KHL:n pudotuspelejen ensimmäisellä kierroksella lukemat 1-1:een otteluiden osalta.

Suomalaiset Teemu Hartikainen ja Joonas Kemppaiselta nähtiin upeita otteita keskiviikkona, kun Ufa kaatoi Magnitogorskin lukemin 4-1.

Teemu Hartikainen takoi tehot 1+2 ja Joonas Kemppainen onnistui kerran maalinteossa.

Ensimmäistä suomalais tehopistettä joutui odottomaan vajaa neljä minuuttia, kun Hartikainen teki huikean esityön ja antoi Linus Omarkille syötön maalin eteen, jota ruotsalainen ei jättänyt käyttämättä.

Hartikainen onnistui myös noin 10 minuuttia myöhemmin laittamaan joukkueensa 3-0-johtoon upealla rannelaukauksellaan.

Toisen erän loppupuolella nähtiin vielä suomalaisonnistuja, kun Kemppainen tälläsi ylivoimalla kiekon ohi Magnitogorsk-vahti Vasily Kosheckin.

Seuraavan kerran Hartikainen ja Kemppainen nähdään tositoimissa perjantaina, kun Magnitogorsk matkaa Ufan vieraaksi.

NHL Trade Deadline 2019 – huhut ja kaikki siirrot aina NHL Trade Deadline -päivään saakka!