Huuhkajien pelaajilla ja faneilla mieletön meno Kreikka-voiton jälkeen: suomalaisessa jalkapallossa on meneillään jättimäinen buumi.

VIDEO: Kylmät väreet menee – Huuhkajien pelaajilla ja faneilla mieletön meno!

Huuhkajien pelaajilla ja faneilla mieletön meno Kreikka-voiton jälkeen: suomalaisessa jalkapallossa on menossa tällä hetkellä hurja buumi.

Huuhkajat on tällä hetkellä kahden voiton päässä EM-kisapaikasta Kansojen liigassa ja varsinaisissa EM-karsinnoissa Suomi majailee tällä hetkellä omassa lohkossaan kisoihin oikeuttavalla toisella sijalla, pitäen viiden pisteen etumatkaa kolmantena olevaan Bosniaan ja Hertsegovinaan.

Kun samaan aikaan Huuhkajien kirkkain tähti, Teemu Pukki, paukuttaa maaleja sekä maajoukkueessa että Valioliigassa ja monet muut maajoukkuepelaajat nauttivat merkittävästä roolista omissa seurajoukkueissaan, on suomalaisessa jalkapallossa meneillään melkoinen buumi.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Tämä näkyy myös Huuhkajien otteluissa. Tunnelma Kreikkaa vastaan eilen pelatussa EM-karsintaottelussa, joka päättyi Pukin rangaistuspotkumaalilla (katso video täältä) Suomen 1-0-voittoon, oli kohdallaan ja ottelun jälkeen Huuhkajat juhlivat voittoa yhdessä fanien kanssa.

Meno oli jotain sellaista, että se saa kylmät väreet vierimään pitkin vartaloa.

Kapellimestarina toimi tuttuun tapaan maalivahti Lukas Hradecky.

Huuhkajat jatkaa karsintaurakkaansa sunnuntaina pelattavassa kotiottelussa lohkoa johtavaa Italiaa vastaan. Eroa joukkueiden välillä on sarjataulukossa kolme pistettä. Kolmantena oleva Bosnia matkaa puolestaan Armenian vieraaksi.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa