Italialaisvahti hörppäsi Radko Gudasin vedon puolesta kenttää jääkiekon MM-kisojen 2019 alkulohkon ottelussa.

VIDEO: Italialaisvahti hörppäsi Radko Gudasin vedon puolesta kenttää – tehnyt saman NHL:ssä!

Italialaisvahti hörppäsi Radko Gudasin vedon puolesta kenttää, kun Tshekki murskasi alkuvaikeuksien jälkeen saapasmaan peräti 8-0.

NHL-tasolla Philadelphia Flyersia edustava, ja parhaillaan Tshekin matkassa MM-kisoja pelaava, Radko Gudas tunnetaan paitsi kovista otteistaan kaukalossa, myös melkoisen hurjasta laukauksestaan.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

28-vuotias tshekkipuolustaja päätti perjantaina pelatussa ottelussa Italiaa vastaan toimittaa kiekon puolen kentän takaa kohti Italian maalia, kun ottelua oli jäljellä hieman yli puolet ja poistua sen jälkeen vaihtoaitioon.

Vaihtopenkille poistuessaan maalisummeri alkoi kuitenkin soida, sillä Gudasin laukaus painui Marco De Filippon selän taakse, katkaisten italialaisten selkärangan ottelussa.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Gudas iskee kiekon puolikentän tuntumasta sisään, sillä hän on tehnyt saman NHL:n puolella.

Pari vuotta sitten hän ampui uskomattoman ohjuksen kohti Columbus Blue Jacketsin silloista maalivahtia, Curtis McElhinneyta, ja kiekko painui vastustamattomasti reppuun.

Tuolloin kyse oli melkoisen paljon laadukkaammasta laukauksesta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Jaa