schedule 11 huhtikuun 2019 - 07:32

San Jose Sharksin kapteenina toimiva Joe Pavelski ohjasi kiekon naamallaan maaliin, kun hailauma kohtasi kotonaan Vegas Golden Knightsin.

San Jose Sharks kohtasi Vegas Golden Knightsin kotiluolassaan, kun joukkueet ottivat toisistaan mittaa ottelusarjan ensimmäisen ottelun merkeissä.

Toisin kuin viime vuonna, kun joukkueet kohtasivat toisensa pudotuspelien toisella kierroksella, tällä kertaa Sharks ei antanut mahdollisuutta vierailleen.

Sharks iski ottelun avausmaalin, kun Joe Pavelski ohjasi Brent Burnsin laukauksen ajassa 14:42 naamallaan ohitse Marc-Andre Fleuryn.

Toisessa erässä tuli lisää, kun Burns osui tällä kertaa Pavelskin kasvojen sijaan maaliin, erän vanhennuttua sekunnin vajaat seitsemän minuuttia. Marc-Edouard Vlasic maalasi vain 45 sekuntia myöhemmin ja Sharksin dominoiva peli tuotti tulosta.

Mark Stone iski kuitenkin vieraiden kavennusmaalin aikaan 28:32, mutta se jäi laihaksi lohduksi, kun Evander Kane vei isännät toisen erän lopulla 4-1-johtoon.

Päätöserässä Golden Knights tuli vielä kahden maalin päähän, kun Stone maalasi illan toisensa ylivoimalla, mutta lopullinen niitti tuli vajaat kaksi minuuttia ennen loppua, Tomas Hertlin iskettyä kiekon tyhjään maaliin.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!