schedule 23 huhtikuun 2019 - 13:03
person Joonas Eriksson

Carolina Hurricanesin kapteeni Justin Williams iski huikean maalin viime yön ottelussa Washington Capitalsia vastaan, mutta sitä ei hyväksytty.

Carolina Hurricanesin ja Washington Capitalsin välinen ottelusarja on venynyt nyt seitsemänteen otteluun. Kuudennessa ottelussa nähtiin Justin Williamsilta huikea maali, mutta tuomari joutui hylkäämään näyttävän maalin korkean mailan takia.

2-2-tilanteessa toisessa erässä ajassa 29:35, Williams sai upean syötön omasta päädystään, jonka konkari nappasi taidokkaasti ilmasta kiinni ja lämäytti kiekon ohi Capitals-vahti Braden Holtbyn.

Williams iski kolmannessa erässä vielä maalin, joka hyväksyttiin ja sekin oli upeaa katsottavaa. Brett Pesce laukoi siniviivan tuntumasta, johon 37-vuotias hyökkääjä sai mailansa väliin ja ohjasi jo toistamiseen kiekon ohi Holtbyn.

Viime yön kamppailu päättyi Carolinan eduksi lukemin 5-2.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!