schedule 17 huhtikuun 2019 - 17:03
person Teemu Sohkanen

Paul Pogban reaktio Lionel Messin ensimmäiseen maaliin oli jotain todella huvittavaa. Barcelona kaatoi Manchester Unitedin maalein 3-0.

Tiistai-iltana Mestarien liigassa pelattiin Barcelonan ja Manchester Unitedin välinen toinen osaottelu. Camp Noulla lähdettiin tilanteessa, jossa Blaugranalla oli kasassa yksi vierasmaali ja ManU:lla ei ainuttakaan maalia.

Lionel Messi oli jälleen pitelemätön. Argentiinalainen iski ensimmäisellä puoliajalla isännät jo 2-0 johtoon, ohittamalla David de Gean kahdesti noin neljässä minuutissa.

Ensimmäinen maali oli monella tapaa kaunista katseltavaa. Messi leikkasi laidalta keskelle ohittaen Fredin, jonka jälkeen laukoi pallon vasempaan alakulmaan, tämän jälkeen kamerat kääntyivätkin vieraiden ranskalaistähteen Paul Pogbaan.

Pogban ilme messin maalin jälkeen kertoo paljon – ranskalainen oli todella hämmentyneen näköinen.

Entinen Unitedin puolustaja Gary Neville kritisoi Pogban esitystä Camp Noulla.

– Minusta hän oli todella huono, pyöritteli jalkaa pallon ympäri koko ajan, ei liikkunut, pelasi itselleen, ei joukkueelle, kiinnostus näytti olevan kateissa.

– Mutta hän on loistava pelaaja, ja hän voi olla loistava pelaaja, jos hän haluaa, mutta hän tarvitsee keskittymisensä takaisin.

Samalla Messi jatkoi mehukasta kauttaan tekemällä kaksi maalia ja auttoi Barcelonaa nappaamaan paikan välieristä.

Barcelona eteni välieriin yhteismaalein 4-0.

Barcelona taistelee kolmessa eri kilpailussa voitosta, La Ligassa he ovat sarjaykkösiä yhdeksän pisteen turvin, Copa del Reyssä on ansaittu finaali paikka ja Mestarien liigassa heidän on voitettava seuraavaksi joko Liverpool tai Porto.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!