Koditon valehteli tiensä NFL-seuran tryoutille: Damon Sheehy-Guiseppi väitti tuntevansa Cleveland Brownsin varapresidentin, ja nyt hän juoksi ensimmäisen touchdowninsa seuralleen.

VIDEO: Koditon valehteli tiensä NFL-seuran tryoutille – sai sopimuksen ja juoksi TD:n!

Koditon valehteli tiensä NFL-seuran tryoutille: huhtikuussa viimeiset 200 dollaria harjoituksiin käyttäneen Damon Sheehy-Guiseppin tarina on upea.

Neljä kuukautta on erittäin lyhyt aika ihmiselämässä, mutta parhaassa tapauksessa se voi muuttaa kokonaisen elämän.

Näin kävi Damon Sheehy-Guiseppin kohdalla, joka vielä tämän vuoden huhtikuussa piti majaansa miamilaisen kuntosalin edustalla. Hän oli pelannut lippupalloa nuorempana ja kuuli vanhalta joukkuekaveriltaan NFL-seura Cleveland Brownsin keväisestä tryoutista.

Sheehy-Guiseppi päätti käyttää viimeiset 200 dollariaan treenaamiseen ja haki paikkaa Brownsin tryoutilta, mutta häntä ei kutsuttu antamaan näyttöjä seuran treeneihin.

Mies ei kuitenkaan antanut tämän häiritä, vaan päätti suunnata joka tapauksessa Brownsin harjoituksiin. Siellä hän valehteli tuntevansa Brownsin varapresidenttinä toimivan Alonzo Highsmithin ja tavattuaan varapresidentin, puhui hän itselleen näyttöpaikan.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Tryouteilla hän kelasi 36,576 metrin (40 jaardia) matkan aikaan 4,38 ja sai kutsun Brownsin seuraavan viikon harjoituksiin ja harjoituksissa hän löi tiskiin sellaiset näytöt, että koko clevelandilaisseuran väki oli ihmeissään; hän sai sopimuksen seuraan.

Kelataan hieman ajassa eteenpäin ja viime viikon tiistaihin.

24-vuotias Sheehy-Guiseppi oli valmistautumassa NFL-uransa ensimmäiseen harjoitusotteluun Washington Redskinsiä vastaan, kun hän huomasi kadottaneensa nappulakenkänsä. Joukkueen tähtipelaajiin kuuluva Odell Beckham Jr. päätti auttaa uutta joukkuekaveriaan hädässä, lainasi tälle omat kenkänsä ja koko tarina kruunautui, kun Sheehy-Guiseppi juoksi lainakengillä lähes 79 metrin mittaisen touchdownin.

Brownsin pelaajilla oli hyvin tiedossa Sheehy-Guiseppin tarina ja touchdownin jälkeen oli äärimmäisen upeaa nähdä joukkuekavereiden vilpitön reaktio siihen, mitä kentällä oli juuri tapahtunut.

– Olen siunattu ollessani terve ja tässä tilanteessa, jossa nyt olen. Yritän vain elää hetkessä ja miettimään ainoastaan seuraavaa tilannetta. Olen äärimmäisen ylpeä pystyessäni käyttämään hyväkseni tällaiset tilaisuudet, Sheehy-Guiseppi tunnelmoi ottelun jälkeen.

Sheehy-Guiseppin ensimmäisessä pelissä Browns-pelaajat käyttivät mikkejä, joita pelaajat pitävät aina silloin tällöin faneja varten, ja joukkuekavereiden reaktio Sheehy-Guiseppin tehdessä touchdownin oli huikea.

Mikään este ei ole liian korkea ylitettäväksi ja tämä on upea esimerkki siitä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa