Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Lauri Markkanen törkeän kovassa vireessä – kolmeen peliin lähes 100 pistettä!

Lauri Markkanen ilmiliekeissä - kolmeen peliin lähes 100 pistettä!

Lauri Markkanen ilmiliekeissä: Chicago Bullsin suomalaispeluri on noussut viime otteluiden aikana täysin uudelle tasolle pelaajana.

Suomalaistähti Lauri Markkanen ei saanut kaudelle 2018-19 haluamaansa alkua, kun hän joutui huilaamaan käsivamman vuoksi ensimmäiset 23 ottelua.

Sen jälkeen meno oli hieman ailahtelevaa, ja ajoittain jopa tahmeaa, mutta aivan viime aikoina jokainen on päässyt näkemään sen Markkasen seuraavan kehitysaskeleen koripalloilijana: hän pelaa aiempaa röyhkeämmin jokaisessa tilanteessa ja isoilta osin sen myötä hän on pussittanut kolmeen viime peliin uskomattomat 91 pistettä.

Eikä kyse ole pelkästään pisteistä: esimerkiksi viime yön kierroksella Brooklyn Netsiä vastaan, kun Markkanen heitti 31 pistettä, hänelle kirjattiin myös 18 levypalloa ja kaksi blokkia. Kolmoset hän pussitti sisään 57,1 prosentin tarkkuudella, kuudesta vapaaheitosta yksi meni ohi ja hänen pelitilanneheittoprosentti oli 61,1.

Markkaselta onkin lupa odottaa jopa vielä nähtyä kovempia suorituksia, sillä kuluvan kauden osalta hän on vasta pääsemässä vauhtiin.

Itse ottelu Netsiä vastaan päättyi Bullsin 125-106-voittoon.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Tervetuloa Ninja Casinolle – kotiutukset tilille viidessä minuutissa!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista