Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Lauri Markkanen joukkueensa toiseksi tehokkain nousevien tähtien All-Star-ottelussa!

Lauri Markkanen joukkueensa kakkostykki nousevien tähtien ottelussa!

Chicago Bullsia edustava Lauri Markkanen joukkueensa kakkostykki nousevien tähtien ottelussa, NBA:n All Star -tapahtumassa.

Lauri Markkanen on NBA:han saapumisestaan lähtien lukeutunut Chicago Bullsin ehdottomaan parhaimmistoon ja tullut ryminällä maailman kovimpaan koripalloliigaan.

Siitä kertoo myös se, että hänet on nyt molempina NBA-vuosinaan valittu NBA:n nousevien tähtien All Star -otteluun.

Viime vuonna hän heitti Team Worldin paidassa 15 pistettä, otti kuusi levypalloa ja syötti yhden korin, kun joukkue päihitti Team USA:n lukemin 155-124.

Tänä vuonna lopputuloksena oli 144-161-tappio, mutta henkilökohtaisella tasolla Markkanen paransi, kun hän heitti upeat 21 pistettä, otti samaiset kuusi levypalloa kuin viime vuonna ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä.

Markkanen oli nousevien tähtien ottelussa joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja, 28 pistettä heittäneen Ben Simmonsin jälkeen.

Ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi nimettiin Team USA:n Kyle Kuzma. Los Angeles Lakersia seuratasolla edustava Kuzma heitti ottelussa 35 pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä ja otti yhden blokin.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvetojen tuorein uudistus on Tulosveto.com – tarjolla mahtavia palkintoja!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista