Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Lauri Markkanen tykitti ennätyspisteensä ja kärkipään Bostonin nurin!

Lauri Markkanen tykitti ennätyspisteensä - peräti 35 pistettä - Boston Celticsiä vastaan.

Lauri Markkanen tykitti ennätyspisteensä ja johdatti joukkueensa kotivoittoon NBA:n Itäisessä konferenssissa kolmantena majailevasta Boston Celticsistä.

Chicago Bullsin Lauri Markkanen vetää tällä hetkellä kertakaikkisen huikeaa helmikuuta ja on osoittanut eittämättä ottaneensa sen seuraavan askeleen kohti supertähteyttä.

Markkanen on tykittänyt kuluvan kalenterikuukauden aikana pelaamissaan yhdeksässä ottelussa pisteitä uskomattomalla ottelukohtaisella keskiarvolla 25,3. Kun siihen lisätään levypallojen osalta keskiarvo 12,1 ja ottelua kohden annetut 2,6 koriin johtanutta syöttöä, on suomalaisjätti ollut eittämättä yksi NBA:n kuumimpia pelaajia helmikuun aikana.

Viime yönä Markkanen kuritti Itäisen konferenssin kärkipäähän kuuluvaa Boston Celticsiä ankaralla kädellä, sillä 21-vuotias Bulls-tähti merkkautti NBA-uransa ennätyspisteet yhden ottelun osalta – 35 pistettä. Siihen päälle hän otti peräti 15 levypalloa, alusti kaksi koria ja riisti pallon vastustajalta kertaalleen.

Bullsille voitto oli toinen perättäinen ja yhteensä neljäs helmikuun osalta. Loppulukemat kirjattiin isäntien osalta 126-116.

Kyseessä oli kuudes kerta kuluvan kauden aikana, ja neljäs kerta helmikuussa, kun hän heittää vähintään 30 pistettä.

Markkasen edellinen ennätys oli viime vuoden tammikuulta, kun hän heitti New York Knicksiä vastaan 33 pistettä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Trade Deadline 2019 – huhut ja kaikki siirrot aina NHL Trade Deadline -päivään saakka!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista