Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Liverpool-fani jäi kiinni – yhdeltä housut kinttuihin ja toisen heitti lähteeseen

Liverpool-fani jäi kiinni, joka töni ja heitteli faneja suihkulähteeseen Barcelonassa, kun Liverpool ja Barcelona kohtasi Camp Noulla toukokuun alussa.

Liverpool-fani jäi kiinni, joka töni ja heitteli faneja suihkulähteeseen Barcelonassa, kun Liverpool ja Barcelona kohtasi Camp Noulla toukokuun alussa.

Ällistyttäviä tempauksia on vuosien varrella nähty, mutta nämä kaksi tempausta samalta mieheltä menee jo aika mauttoman puolelle.

Toukokuun 1. päivä Mestarien Liigan välierä -kamppailussa, jossa Barcelona löylytti ensimmäisessä osaottelussa Liverpoolia nähtiin ottelun alla yhdeltä Liverpool-fanilta melkoinen källi.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Martin Mullen Liverpool-fani, joka oli saapunut Barcelonaan kannattamaan omaa suosikki seuraansa Liverpoolia, päätti viskata Barcelonan paikallisen suihkulähteeseen.

Barcelonan paikallinen, joka oli paikalla myymässä olutta, heitettiin suihkulähteeseen takaapäin.

No, tämä ei jäänyt tähän. Sama mies 12. toukokuuta, kun Liverpool rökitti Wolvesin lukemin 2-0, niin sama Liverpool-fani kävi tekemässä toisen tepposen, mutta tällä kertaa kohteena oli vartija, joka vartioi tietä.

Mies ojensi kuvaajalleen oluttuoppinsa ja lähti kohti vartijaa takaapäin, kun hän oli iholla, hän päätti vetäistä vartijan housut alas ja lähti räkättäen juoksemaan karkuun.

TÄSSÄ VIDEO TAPAHTUNEESTA!

Toivottavasti mies saa asiaan kuuluvan rangaistuksen teoistaan.

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista