Malesian cupissa nähtiin maali puolen kentän takaa: asialla oli Herold Goulon, joka ratkaisi maalillaan Pahangille 3-1-voiton Cup-välierässä.

VIDEO: Malesian cupissa nähtiin maali puolen kentän takaa!

Malesian cupissa nähtiin maali puolen kentän takaa, Pahangin ja Perakin välisessä ottelussa, kun Herold Goulon iski joukkueensa 3-1-maalin.

Malesiassa pelaavasta anskalaispeluri Herold Goulonista tuli julkisuuden henkilö yhdessä hetkessä, kun hän upotti Malesian Cupissa pallon puolen kentän takaa maaliin.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Goulonin edustaman Pahangin ja Perakin välisessä ottelussa pelattiin lisäaikaa ja tilanne oli tuossa vaiheessa 2-1 ensimmäisenä mainitun eduksi.

Goulon lähti antamaan vapaapotkua keskiviivan takaa ja korkea pallo leijaili lopulta Perakin maaliin; vierasjoukkueen maalivahti saa ottaa eittämättä osuman kontolleen.

Kyseinen video on katsottu pelkästään Twitterissä jo yli miljoona kertaa, joten 31-vuotias Goulon nauttii tällä hetkellä sellaisesta julkisuudesta, jota hän ei ole koskaan aiemmin uransa aikana kokenut – ja tuskin tulee aivan heti kokemaankaan.

Pahang voitti ottelun numeroin 3-1 ja eteni Malesian Cupin finaaliin.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa