Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Mesut Özil yllätti vakavasti sairaan pojan kutsumalla hänet kotiinsa

Mesut Özil yllätti vakavasti sairaan pojan kutsumalla hänet kotiinsa.

Mesut Özil yllätti vakavasti sairaan Arsenal-fanin Callum Axfordin, yhdessä Rays of Sunshine Children’s Charityn kanssa, kutsumalla hänet kotiinsa.

Callum Axford syntyi ennenaikaisesti, jolloin hänellä todettiin diafragmaattinen hernia. Tällä hetkellä 8-vuotias poika kärsii neurofibromatoosista, kroonisesta keuhkosairaudesta ja aivosairaudesta.

Kaiken tämän vuoksi Callumin täytyy käydä säännöllisesti sairaalassa tarkastuksissa, joten kun hänen vanhempansa kertoivat hänelle, että he menevät rutiinikäynnille, poika ei osannut odottaa mitään erikoista.

Mutta erityinen tapaaminen, jonka Mesut Özil ja Rays of Sunshine Children’s Charity järjestivät, oli täydellinen yllätys nuorelle pojalle.

Sattumalta sekä Callum että hänen sisarensa päättivät pukea heidän suosikki joukkueensa asut ylleen, sillä he halusivat kysyä lääkäriltä, oliko hän Arsenal-fani.

Callum ei voinut arvatakaan, että hän saapuisi talolle, jossa hänen suosikki jalkapalloilijansa asustelee.

NORDICBET – JÄÄKIEKON MM-KISAT 2019

NÄET NYT KAIKKI 64 MM-OTTELUA ILMAISEKSI!

Özil on Rays of Sunshine Children’s Charityn lähettiläs ja on tavannut Callumin aikaisemminkin edellisissä hyväntekeväisyystapahtumissa, joiden myötä heidän välilleen on syntynyt ainutlaatuinen side.

Callum on niinkin erityinen poika saksalaistähdelle, että hän pyysi nimenomaan hänet kotiinsa vierailulle, jossa he muun muassa potkivat palloa, jotta Callum unohtaisi hetkeksi sairautensa.

Huolimatta kaikesta, mitä hän on joutunut kokemaan pienestä iästään huolimatta, Callum on erittäin iloinen ja seurallinen nuori poika, jolla on aina hymy kasvoillaan.

30-vuotias keskikenttäpelaaja julkaisi Twitter-tilillään videon yllätyksestä.

– Oli hienoa yllättää kaverini Callum kotonani. Nautin aina erityisestä ajastamme yhdessä.

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista