schedule 24 elokuun 2019 - 15:27
person Marko Ollonqvist

Teemu Pukki maalasi Chelsean verkkoon, ja alusti yhden osuman, kasvattaen kuluvan kauden maalimääränsä kolmen pelatun ottelun jälkeen viiteen maaliin.

Oli sitten kyseessä Mestarien liigan viime kaudella voittanut Liverpool, Valioliigan perinteikkäisiin seuroihin lukeutuva Newcastle tai sarjan 2010-luvulla kolmesti voittanut Chelsea, Teemu Pukkia ei tunnu paljon hetkauttavan millainen joukkue on vastassa: hän tekee maaleja tuon tuosta jokaiseen näkemäänsä maaliverkkoon.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Kyllä, El Puki oli jälleen maalinteossa, kun Norwich City kohtasi kolmannelle sijalle viime Valioliiga-kaudella sijoittuneen, ja Mestarien liigan paikan lunastaneen, Chelsean.

Chelsean Tammy Abraham avasi maalinteon jo ottelun kolmannella peliminuutilla, mutta vain kolme minuuttia myöhemmin Pukki alusti Todd Cantwellin maalin, joka oli lopputulosta isäntien upeasta hyökkäyspään sommitelmasta.

Kyseessä oli Norwichin ensimmäinen maali tällä kaudella, jota Pukki ei viimeistellyt itse – joskin kaikissa maaleissa hän on ollut mukana.

Vieraat siirtyivät uudelleen johtoon ottelun 17. minuutilla – Mason Mountin osumalla – mutta ilo jäi lyhyeen, kun puolen tunnin kohdalla Pukki toi, täydellisesti linjojen väliin ajoitetun juoksunsa päätteeksi, isännät tasoihin Valioliiga-kautensa viidennellä maalilla.

Lopulta iloista ja tapahtumarikasta futista pelaavasta Norwichista ei ollut kuitenkaan kiusaamaan isompaansa loppuun saakka, ainakaan sarjapisteiden merkeissä, kun Abraham iski ottelun toisen maalinsa reippaat parikymmentä minuuttia ennen loppua ja Chelsea otti kuluvan kauden ensimmäisen täyden pistepottinsa numeroin 3-2.