schedule 12 joulukuun 2018 - 06:17
person Joonas Eriksson

Mikael Granlund syötteli Minnesota Wildin voittoon, kun joukkue katkaisi kotonaan kolmen ottelun voittoputkeessa olleen Montreal Canadiensin.

Wildin 26-vuotias hyökkääjä Mikael Granlund iski otteluun tehot 0+3, kun joukkue murskasi Canadiensin lukemin 7-1.

Ensimmäinen syöttöpiste syntyi toisessa erässä ylivoimalla. Granlund antoi loistavan lätyn Mathew Dumballe, joka painoi lämärillä kiekon suomalaisvahti Antti Niemen taakse.

Ajassa 34:58 Granlund alusti ottelun toisen syöttöpisteensä. Suomalaistähti antoi oivan syötön joukkuetoverilleen Eric Staalille, joka painoi kiekon rystyltä maaliin.

Kauden 20:s syöttöpiste syntyi kolmannen erän alussa. Granlund antoi taas ylivoimalla loistopassin Dumballe.

24-vuotias hyökkääjä laukoi tarkasti kiekon tolpan kautta sisään.

Granlund toimi molemmissa Dumban maaleissa ensimmäisenä syöttäjänä.

Ykkösketjussa tehoja iskenyt Granlund on tällä kaudella 30 otteluun takonut 11 maalia ja maaliin johtavia syöttöjä on kertynyt 20.

Nyt on kova! Betsafe tarjoaa riskittömiä vetoja loppuvuoden ajan!