MLS-tähti Carlos Vela teki uskomattoman maalin San Jose Earthquakesia vastaan.

VIDEO: MLS-tähti Carlos Vela löysi sisäisen “maradonansa” – huikea maali!

MLS-tähti Carlos Vela löysi sisäisen “maradonansa” ja teki huikean maalin, kun Los Angeles FC murskasi San Jose Earthquakesin.

Yksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapallolegendoista, argentiinalainen Diego Maradona, muistetaan maaleista, joissa hän vie ensiksi koko puolustuksen kahville, siihen perään maalivahdin ja lopulta sijoittaa vain pallon tyhjänä edessä ammottavaan maaliin.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Muun muassa Arsenalia ja Real Sociedadia edustanut Carlos Vela teki MLS:ssä hyvin “maradonamaisen” maalin, kun sarjaa dominoiva Los Angeles FC pöllytti San Jose Earthquakesia lukemin 4-0.

30-vuotias meksikolainen, joka johtaa sarjan maalipörssiä nyt 26 osumalla, iski joukkueelleen ottelussa kaksi maalia: ensimmäinen syntyi 17. peliminuutilla rangaistuspotkusta ja toinen hieman ennen puoliaikaa, kun hän laittoi koko Earthquakes-puolustuksen poikki ja pinoon.

Vela on nyt pelannut Los Angeles FC:n paidassa, jonka hän puki ylleen ensimmäisen kerran viime kaudella, 54 MLS-ottelua, tehnyt niissä huikeat 40 maalia ja alustanut 21 täysosumaa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa