Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: New Orleans pääsee varaamaan LeBroniin verratun Zion Williamsonin!

New Orleans pääsee varaamaan LeBroniin verratun Zion Williamsonin, seuran voitettua NBA Draft Lotteryn.

New Orleans pääsee varaamaan LeBroniin verratun Zion Williamsonin, seuran voitettua NBA Draft Lotteryssa ensimmäisen varausvuoron.

Kun NBA Draft Lotteryssa oli jäljellä neljä joukkuetta, monet alkoivat jännittää, päätyykö superlupaus Zion Williamson Los Angeles Lakersiin, LeBron Jamesin joukkuekaveriksi.

Nousu olisi ollut massiivinen, sillä Lakersilla oli vain 2 prosentin matemaattinen todennäköisyys nousta ensimmäisenä varaavaksi NBA-seuraksi. Tuota nousua ei kuitenkaan nähty, sillä kalifornialaisseuran nimi tuli papereista ensimmäisenä, neljän jäljellä olleen seuran osalta.

Lopulta New Orleans Pelicans, joka oli lähtökohtaisesti seitsemäntenä varaava seura, kiilasi kolmannen varausvuoron saaneen New York Knicksin ja toisena varaavan Memphis Grizzliesin edelle; Knicksin todennäköisyys ykkösvaraukseen oli sarjan paras (14,0 %) ja Grizzliesin sama kuin Pelicansilla eli kuusi prosenttia.

Pelicansille Draft Lottery oli siis todellinen jättipotti, sillä NBA:n varaustilaisuuden satavarmana pidettävää ykkösnimeä, Williamsonia, on verrattu Jamesin kaltaiseksi franchise-pelaajaksi, jonka ympärille koko joukkue voidaan rakentaa.

Williamson viihtyy parhaiten pienenä tai isona laitahyökkääjänä, joten ei ole ihme, että vertailu hänen kohdallaan on käynyt juuri LeBron Jamesiin.

Duken yliopistossa pelannut Williamson pelasi päättyneellä yliopistokaudella 33 runkosarjaottelua ja hänen keskiarvolliset tilastot olivat 22,6 pistettä, 8,9 levypalloa ja 2,1 syöttöä ottelua kohden.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista