Nick Kyrgios menetti malttinsa ATP-turnauksessa Cincinnatissa. 24-vuotias australialainen lähti vessatauolle ilman tuomarin lupaa.

VIDEO: Nick Kyrgios menetti malttinsa – lähti omalle vessatauolleen hajottamaan mailojaan?!

Nick Kyrgios menetti malttinsa ATP-turnauksessa Cincinnatissa. 24-vuotias australialainen lähti vessatauolle ilman tuomarin lupaa.

ATP-listan sijalla 27 oleva Nick Kyrgios pelasi Cincinnatin ATP Master -turnauksessa ensimmäisen kierroksen ottelussa venäläistä Karen Khachanovia vastaan ja ottelussa nähtiin tilanteita, joita on nähty ennenkin, kun seuraa Kyrgiosin otteluita.

Yksi meni yli muiden; Kyrgios pyysi tuomarilta vessataukoa, mutta ottelun tuomari Fergus Murphy ei sitä myöntänyt. 24-vuotias paineli silti kohti pukuhuoneita, mutta vessaan australialaisella ei ollut aikomustakaan mennä; hän otti kaksi mailaa mukaansa ja paiskasi ne käytävällä säpäleiksi ja palasi samantien takaisin kentälle.

Tilanteen jälkeen Kyrgios meni rauhallisesti istumaan tuolilleen ja rupesi vaihtamaan uuteen mailaansa grippiä, johon tuomari sanoi: “sinulla ei ole aikaa tuohon”  ja antoi Khachanoville luvan syöttää.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Törtöilystään tunnettu Kyrgios ei sulattanut toisessa erässä käynyttä tapahtumaa, kun tuomari antoi hänelle rangaistuksen liian hitaasta toiminnasta syötössä.

Kyrgios otti hitaasta syöttämisestä esimerkiksi Rafael Nadalin, joka tunnetaan hitaista syötöistä.

“Tuo on hillitöntä. Jos Rafa syöttää koskaan noin nopeasti, minä lopetan tenniksen, Kyrgios sanoi.”

Kyrgios voitti ottelun ensimmäisen erän 7-6, mutta seuraavat kaksi meni venäläispelaajalle lukemin 7-6, 6-2 ja näin Khachanov eteni turnauksen toiselle kierrokselle.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa