schedule 14 syyskuun 2019 - 20:36
person Joonas Eriksson

Norwich Citylle sensaatiomainen voitto Valioliigan lauantain kierroksella. Kanarianlinnut kaatoi Manchester Cityn lukemin 3-2 kotistadionillaan.

Norwich City pääsee 19. peliminuutilla kulmalipulle, pallo lentää Kenny McLeanille, joka puskee pelivälineen ohi Manchester Cityn maalivahdin Edersonin ja siirtää joukkueensa 1-0-johtoon.

Vain vajaa 10 minuuttia myöhemmin nähtiin taas kanarianlinnuilta upeaa tekemistä. Teemu Pukki syötettiin miltein läpiajoon ja 29-vuotias Norwich-hyökkääjä antoi aivan huikean syötön joukkuetoverilleen Todd Cantwellille, joka sai tyrkätä pallon tyhjään maalin.

Ensimmäisen puoliskon viimeisellä minuutilla vierasjoukkue Manchester City rakensi rauhallisesti hyökkäystilanteen ja se tuotti tulosta; Bernardo Silva antoi upean keskiteksyn ja Sergio Agüero pukkasi pallon maaliin ja kavensi tilanteen 2-1:een.

Toista 45 minuuttista ehdittiin pelata viisi minuuttia, kun Pukkiparty sai jatkoa. Norwich Cityn keskikenttäpelaaja Emiliano Buendia ryösti pallon City-puolustaja Nicolas Otamendilta ja siirsi pallon Teemu Pukille, joka siirsi joukkueensa maalillaan jo 3-1-johtoon.

Kahden maalin johtaessa Norwich alkoi pelaamaan fantastista jalkapalloa. Joukkue puolusti loistavasti ja aivan muutamia maalipaikkoja lukuunottamatta Manchester City oli aivan hukassa, mutta sitten se tapahtui; Cityn Hernandez Rodri laukoi hyvän laukauksen ja Norwich-vahti Tim Krul ei aivan saanut käsiään pallon eteen. Manchester City kavensi tilanteen 3-1:een kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

90 minuuttisen jälkeen Norwich City jatkoi taisteluaan; neljä minuuttia lisäaikaa ei tuottanut tulosta Manchester Citylle, vaikka yritys oli kova. Loppulukemiksi kirjattiin 3-2 Norwichin eduksi.