schedule 5 elokuun 2019 - 08:06
person Joonas Eriksson

Onni Valakarilta nähtiin aivan mieletön osuma Norjan liigassa. Tromsøn riveissä palloileva 19-vuotias iski ottelun avausmaalin maagisella tavalla.

Norjan korkeimmalla sarjatasolla Tromsø kohtasi Mjondalenin ja Pikkuhuuhkajien Onni Valakari onnistui 39. peliminuutilla huikealla tavalla. Magnus Andersen antoi loistavan keskityksen ja Valakari painoi ilmasta pallon näyttävästi ohi Julian Faye Lundin.

Puoliajalle mentiin Tromsøn johtaessa 1-0 ja johto tuplaantui 51. peliminuutilla. Mjondalen pääsi kuitenkin peliin mukaan ja tasoitti ottelun nopeasti.

Tromsøn kahdesta muuta suomalaispelaajasta Robert Taylor pelasi täydet 90 minuuttia ja Juha Pirinen pääsi kentälle 69. peliminuutilla. Kumpikaan ei onnistunut maalinteossa.

Kamppailu päättyi lopulta lukemiin 2-2.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!