Lopettamaan joutuneen Rick Nashin kunniaksi nostamme esille yhden kaikkien aikojen hävyttömimmistä yksilösuorituksista!

VIDEO: Rick Nashin kunniaksi – muistatko tämän hävyttömän huikean yksilösuorituksen?

NHL-uransa aivovamman vuoksi lopettamaan joutuneen Rick Nashin kunniaksi: muistitko vielä tämän hävyttömän huikean yksilösuorituksen?

Jääkiekkomaailma vastaanotti eilen todella musertavia uutisia, kun NHL-urallaan yli 1 000 runkosarjaottelua ja niissä yli 800 tehopistettä iskenyt Rick Nash joutui lopettamaan pelaajauransa aivotärähdyksen jälkioireiden vuoksi.

– Liittyen viime maaliskuussa tulleeseen aivotärähdykseen – selvittämättömistä ongelmista ja oireista johtuen – Rick Nash on pakotettu lopettamaan pelaajauransa, häntä edustaneen Top Shelf Hockeyn tiedotteessa kerrotaan.

– Lääkäreiden näkemyksen mukaan riskit hänen aivovamman (aivotärähdys on lievä aivovamma) pahentumiseen ovat aivan liian suuret, mikäli hän jatkaa pelaamista.

– Rick haluaa kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet häntä tänä vaikeana aikana.

Nashin menestyksekkään ja upean uran kunniaksi halusimme nostaa esille tämän maalin, joka on jopa yksi kaikkien aikojen hävyttömimmistä yksilösuorituksista.

Nash pelasi tuohon aikaan Columbus Blue Jacketsissa, joka myös varasi hänet NHL:ään koko vuoden 2002 NHL Draftin ykkösvarauksena, ja hän laittoi Arizona Coyotesin puolustuksen täysin solmuun.

Rick Nash oli kertakaikkisen huikea pelaaja, joka antoi meille jokaiselle NHL-fanille paljon muisteltavaa: kiitos siis näistä kaikista vuosista!

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Vihdoin on kansan vuoro puhua: Äänestä Vuoden Parasta Urheilijaa!

Jaa