Cristiano Ronaldo paukutteli hattutempun Nations Leaguen välierissä, kun vastassa oli Sveitsi, joka kaatui lopulta lukemin 3-1.

VIDEO: Ronaldo paukutteli hattutempun – yksi osuma ylitse muiden

Cristiano Ronaldo paukutteli hattutempun Nations Leaguen välierissä, kun vastassa oli Sveitsi, joka kaatui lopulta lukemin 3-1.

Portugali kohtasi Nations Leaguen välierissä Sveitsin ja Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo laukoi silmiä hivelevän vaparimaalin.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Illan ensimmäinen Ronaldon osuma syntyi 25. peliminuutilla, kun portugalilaistähti sai asettaa pallon noin 20 metrin päähän maalista ja laukoi upean vaparin, jota Sveitsin maalivahti Yann Sommer pystyi vain ihmettelemään.

Altavastaajana otteluun lähtenyt Sveitsi tasoitti ottelun toisella puoliskolla, kun nähtiin kyseenalainen tilanne, missä  Steven Zuber kaadettiin ja VAR-tarkastuksen jälkeen pallo vietiin pilkulle.

Debyytti kaudellaan Juventuksessa 21 maalia iskenyt Ronaldo pääsi naulaamaan otteluun vielä kaksi maalia.

88. peliminuutilla Bernardo Silva alusti ja Ronaldo tälläsi pallon tulisesti jo toisen kerran ohi Sommerin.

Vain kaksi minuuttia aikaisemmasta osumasta oli jälleen Ronaldo pahanteossa. 34-vuotias hyökkääjä harhautti Sveitsi-puolustajan ja laukoi jälleen tarkan laukauksen ja iski illan kolmannen osumansa.

Portugal kohtaa sunnuntaina finaalissa joko Englannin tai Hollannin. Finaalivastus selviää torstaina, kun ottelu alkaa kello 21.45.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord