Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Supertähtien rinnalla pelaava Roope Hintz jatkoi maalitehtailuaan!

Roope Hintz jatkoi maalitehtailuaan, kun hän venytti maaliputkensa kolmen ottelun mittaiseksi Vegas Golden Knightsia vastaan.

Supertähtien rinnalla pelaava suomalaishyökkääjä Roope Hintz jatkoi maalitehtailuaan, kun Dallas Stars hävisi kotonaan Vegas Golden Knightsille.

Roope Hintz on viime ajat päässyt pelaamaan Dallas Starsin ykkösvitjassa ja myös tulosta on syntynyt: viime yönä suomalaishyökkääjä iski jo neljännen maalinsa kolmeen viime otteluun, kun hän vastasi joukkueensa ainokaisesta maalista 1-2-tappioon päättyneessä ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan.

Kaiken kaikkiaan viimeiseen kahdeksaan otteluun kuusi maalia naulannut Hintz iski ajassa 4:04 joukkueensa 1-1-tasoituksen, Vegasin siirryttyä aiemmin johtoon – vain 18 sekunnin pelaamisen jälkeen.

Hintz riisti kiekon Golden Knightsin puolustusalueella ja onnistui ujuttamaan kiekon Marc-Andre Fleuryn puikoista sisään, vaikka häntä rikottiin tilanteessa.

Lopulta Hintzin maali, ja maaliputken venyminen kolmen ottelun mittaiseksi, jäi vain laihaksi lohduksi, kun Ryan Reaves ratkaisi ottelun kolmannen erän alkajaisiksi.

Hintz on nyt pelannut viimeisestä kymmenestä ottelusta yhdeksän Tyler Seguinin ja Alexander Radulovin rinnalla.

Vegasin maalilla torjuneelle Fleurylle voitto oli jo kuudes perättäinen. Samalla kyseessä oli hänen 35. voittonsa kuluvalla kaudella, mikä nosti kokeneen kanadalaisvahdin tämän kauden voittotilaston ykköseksi.

LUE MYÖS:
JUTIN RILLI: Timanttista settiä! Nyt vastaillaan lukijakysymyksiin oikein urakalla!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista