Slovakia-fanit muistivat upeasti menehtynyttä Pavol Demitraa, kun kisaisännän MM-kisat päättyivät alkulohkon päättäneeseen voitokkaaseen Tanska-otteluun.

VIDEO: Slovakia-fanit muistivat upealla tavalla menehtynyttä Pavol Demitraa!

Slovakia-fanit muistivat upeasti menehtynyttä Pavol Demitraa, kun kisaisäntä pelasi tämän kevään MM-kisojen viimeisen ottelunsa.

Slovakia taisteli miehekkäästi läpi kotikisojen ja hieman paremmalla onnella se saattaisi hyvinkin olla tällä hetkellä valmistautumassa torstain puolivälieriin.

Välillä urheilu on kuitenkin armotonta ja sen slovakialaisfanit ovat joutuneet kokemaan huomattavasti pettymykseen päättyneitä kotikisoja voimakkaammin, kun maan jääkiekkoikoneihin lukeutuva Pavol Demitra menehtyi vuonna 2011, Lokomotivin traagisessa lentoturmassa.

Tiistaina, Slovakian tämän kevään MM-kisojen viimeisessä ottelussa Tanskaa vastaan, slovakialaisyleisöltä nähtiin upea kunnianosoitus maajoukkueessa numeroa 38 kantaneelle Demitralle.

Paikalla ollut yleisö nimittäin nousi 38. peliminuutin kohdalla seisomaan ja laulamaan Demitran nimeä.

Keväällä 2011 – niin ikään Slovakiassa – pelatuissa MM-kisoissa slovakialaiset jättivät jäähyväiset maajoukkueuransa tuolloin päättäneelle legendalle. Heillä ei kuitenkaan ollut tuolloin tietoa siitä, miten lopullisista jäähyväisistä todella oli kyse.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Jaa