Seuraa meitä

Ajankohtaista

VIDEO: Historiallinen hetki! Suomi kaatoi Iso-Britannian ensimmäistä kertaa

Leijonat kaatoi vaisun Ranskan lukemin 3-0 jääkiekon MM-kisoissa ja nappasi näin jo turnauksen viidennen voiton turnauksen alkulohkossa.

Suomi kaatoi Iso-Britannian ensimmäistä kertaa jääkiekossa. Leijonat kaatoivat mahtavasti taistelleen Iso-Britannian lukemin 5-0.

Leijonat avasi ottelun Iso-Britanniaa vastaan ensimmäistä kaksiminuuttista lukuun ottamatta todella hyvin ja kiekko oli suurimman osan  avauserästä Suomen hallussa.

Maalinteossa Leijonilla oli ongelmia, eikä kiekko löytynyt kertaakaan Iso-Britannian maalista, vaikka paikkoja oli erässä useaan otteeseen.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Niin kuin aikaisemmassakin ottelussa, Leijonat heräsivät otteluun toisessa erässä. Toisessa kaksikymppisessä pelikelloa oli ehtinyt kulua vain 24 sekuntia, kun Toni Rajala nakutti ylivoimalla huikean rannelaukauksen yläkulmaan ja siirsi Leijonat 1-0-johtoon.

Seuraavaa osumaa jouduttiin odottelemaan vajaa viisi minuuttia, kun Oulun Kärppiä edustava Atte Ohtamaa täräytti siniviivan tuntumasta tarkan laukauksen ohi Iso-Britannian maalivahti Ben Bownsin. 

Maalinteossa ei ollut ensimmäisen erän kaltaisia ongelmia, kun Leijonat osuivat kolmesti toisella kaksikymppisellä.

Ajassa 34:59 ottelun kolmas osuma syntyi, kun Joel Kiviranta avasi maalihanat ja iski Leijonat 3-0-johtoon.

Päätöserässä Leijonilla oli taas maalinteossa ongelmia, mutta Iso-Britannia ei saanut muutamasta vaarallisesta maalintekopaikasta huolimatta kiekkoa ohi Jussi Olkinuoran.

Vajaa kolme minuuttia ottelun päätöstä Iso-Britannian maali ammotti tyhjillään ja MM-kisoissa ensikertalaisena oleva Kristian Kuusela laittoi kiekon tyhjiin ja vei Leijonat 4-0-johtoon.

Leijonat nakuttelivat vielä yhden osuman 10 sekuntia ennen ottelun päätöstä, kun Henri Jokiharju antoi loistopassin Miro Lehtoselle, joka siirsi kiekon helposti verkkoon.

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista