schedule 25 tammikuun 2019 - 18:01
person Joonas Eriksson

Torstain KHL-kierroksella nähtiin huvittavan näköinen, mutta ikävä oma maali.

Eilisessä kamppailussa Traktor matkasi Magnitorskin vieraaksi ja sai kokea ikävän tappion Magnitorskin kotiareenalla. Peliä oli ehtinyt vanheta hieman yli 18 minuuttia, kun ottelun avausmaali syntyi.

Alivoimalla oleva Magnitorsk purki kiekon Traktorin päätyyn, josta Traktorin maalivahti Alexander Sudnitsi päätti lähettää kiekon kohti vastustajan päätyä. Tilanne ei päättynyt niin kuin Sudnitsin suunnitteli; purkukiekko osui oman pelaajan Jevgeni Rjasenskin polveen, josta kiekko kimposi vielä naamaan ja naaman kautta suoraan maaliin.

Maali merkattiin Magnitorskin puolustajalle Alexei Bereglazoville.

Ottelussa syntyi vielä yksi osuma, kun kotijoukkueen 18-vuotias Pavel Dorofeyev iski toisen erän lopussa Magnitorskin 2-0 -johtoon.

Kolmas erä oli maaliton ja Magnitorsk nappasi 2-0 -kotivoiton.