schedule 10 marraskuun 2018 - 20:00
person Teemu Sohkanen

Teemu Pukki on tällä hetkellä yksi kuumimmista hyökkääjistä. Johdatti jälleen joukkueensa voittoon, tehtyään kaksi maalia Norwichin 4-3 voitossa.

Huuhkajien kuuma hyökkääjä Teemu Pukki ratkaisi lauantaina voiton Norwichille Englannin Mestaruussarjassa, kun Millwall kaatui jännittävän ottelun päätteeksi 4-3.

Tällä hetkellä upeaa kautta pelaava Pukki avasi isäntien maalihanat 1-1 tasoituksella aivan toisen puoliajan alussa.

Suomalaishyökkääjä sai hetkeä myöhemmin toisen paikan iskeä illan toisensa rangaistuspotkusta, mutta Millwallin maalivahti Ben Amos torjui tämän yrityksen kulmapotkuksi.

Loppua kohden maaleja alkoi tulla tiuhaan tahtiin. Kotijoukkueen Moritz Leitner iski Norwichin 2-1 edelle 79. peliminuutin kohdalla, vain neljä minuuttia tästä, vieraat olivat iskeneet kaksi maalia ja siirtyneet 3-2 johtoon. Norwich tuli kuitenkin vielä takaisin mukaan, kun ensin 3-3 tasoituksen iski Jordan Rhodes ja tämän jälkeen illan sankariksi noussut Pukki iski jo illan toisensa seitsemännellä lisäminuutilla.

Isänpäivän kunniaksi: NordicBet tarjoaa 10 euron riskittömän vedon uusille ja vanhoille asiakkaille!