schedule 26 toukokuun 2019 - 10:35
person Teemu Sohkanen

Hollannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Harkemase Boys koki eriskummallisen takaiskun, kun ottelun tuomari iski 3-2 kavennusosuman.

Derde Divisienin kuudentena majaileva Harkemase Boys kohtasi sarjataulukossa neljäntenä olevan Hoekin kotikentällään.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen kaikki näytti hyvältä kotijoukkueen kannalta, kun taskussa oli 2-0 johto tauolle lähtiessä, mutta toisesta puoliajasta tulikin monella tapaa mielenkiintoinen.

Kotijoukkue siirtyi jo 3-0 johtoon ottelun 54. peliminuutilla, mutta vieraat eivät luovuttaneet.

Ensimmäinen kavennus nähtiin 62. peliminuutilla, ja tästä vain neljä minuuttia, niin vieraat iskivät jo toisen kavennusosuman, vai iskikö?

Ottelun erotuomari päätti ottaa roolia oikein kunnolla ja nousi mukaan vieraiden hyökkäykseen.

Tuomari haki hyvän maalinteko paikan etutolpalta ja tuikkasi pallon maaliin.

Tästä kuvakulmasta on vaikea sanoa, että ylittikö pallo kokonaan maaliviivan, mutta tällä kertaa tuomari oli ainakin paraatipaikalla näkemässä.

Eräs Twitter-käyttäjä katsoi tilanteen tarkalla silmällä ja huomasi, että maalin tehnyt tuomari ei tuulettanut maaliaan, joten voidaan epäillä, että tuomari on entinen Hoekin pelaaja.

Kotijoukkue voitti lopulta ottelun maalein 4-2.

Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!