schedule 22 huhtikuun 2019 - 06:12

Vegas-pelaajien uskomaton pelastus jatkoerään venyneessä ottelussa San Jose Sharksia vastaan ei riittänyt, kun ottelu ratkesi Marc-Andre Fleuryn hörppyyn.

Vegas Golden Knightsin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa tullaan näkemään Game 7, sillä hailauma onnistui ottamaan toisen perättäisen voittonsa – tällä kertaa vieraskaukalossa – ja tasoittamaan ottelusarjan tilanteeksi 3-3.

Ottelun ehdoton tähti oli ottelussa 58 torjuntaa ottanut Sharks-vahti Martin Jones. Toisessa päässä virkaveli Marc-Andre Fleury pääsi huomattavasti helpommalla, sillä hän kohtasi reippaan 91 minuutin aikana ainoastaan 29 laukausta.

Vaikka Golden Knights olikin ottelussa niin sanotusti vallan kahvassa kiinni, etenkin varsinaisen peliajan aikana, Sharks onnistui voittamaan ottelun ja itse asiassa se oli jatkoerän aikana selkeästi paremmin mukana.

Vierasjoukkueelle syntyikin erinomainen mahdollisuus ratkaista ottelu Fleuryn tuplatorjunnan jälkeen, kun ensimmäistä jatkoerää oli jäljellä kolmisen minuuttia, mutta Golden Knightsin puolustajakaksikko Jon Merrill & Colin Miller pelastivat upealla tavalla joukkueensa.

Lopulta erinomaisesti yllä olevassa tilanteessa torjunut Fleury oli kuitenkin negatiivisessa mielessä ratkaiseva tekijä: Sharksin Tomas Hertl kertoi omien sanojensa mukaan päättäneensä heittää vain kiekon kokenutta kanadalaisvahtia kohti ja Fleury hörppäsi kiekon kohtalokkaasti ajassa 91:17.

Näin ollen Sharks venytti ottelusarjan seitsemänteen otteluun 2-1-voitollaan ja seitsemäs peli tullaan pelaamaan San Josessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kello 05:00 Suomen aikaa.

Muut ottelun maalintekijät olivat avauserässä osunut vieraiden Logan Couture ja toisen erän puolivälin jälkeen tasoittanut Jonathan Marchessault.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!