schedule 26 maaliskuun 2019 - 05:03
person Joonas Eriksson

John Tavares pisti ennätyksensä uusiksi viime yönä – osuen neljästi, kun joukkue kaatoi kotonaan Florida Panthersin lukemin 7-5.

Tälle kaudelle Toronto Maple Leafsiin siirtynyt John Tavares on ollut hurjassa vireessä ja sen näki viime yön kohtaamisessa, kun entinen New York Islandersin hyökkääjä painoi yhteen otteluun neljä maalia!

Tavares aloitti maalijuhlansa ensimmäisessä erässä ajassa 11:05, kun hän iski ylivoimalla joukkueensa jo 3-0-johtoon.

Seuraavaa Tavaresin osumaa jouduttiin odottelemaan vajaat neljä minuuttia, kun Zach Hyman antoi loistopassin, josta Tavares naulasi joukkueensa 4-1-johtoon.

Toisen erässä ajassa 25:51 Tavares pääsi juhlimaan hattutemppua, kun Panthersin puolustus nukahti ja 28-vuotias hyökkääjä pääsi iskemään kiekon helposti ohi Panthers-vahti Samuel Montembeaultin.

Neljännen osuman Tavares sai iskettyä helposti, kun Momtembeault ei saanut pidettyä kiekkoa varusteissaan ja Tavares käytti tämän hyödykseen ja iski kiekon neljännen kerran ohi 22-vuotiaan maalivahdin.

Tavares on nakutellut tällä kaudella uuden maaliennätyksensä tehden 76 otteluun 45 maalia ja syöttöpisteitä kanadalaiselle on kertynyt 41.